Torget

December 1st, 2009

Chefs tasting menu på Quality Hotel 33

20% rabatt til medlemmene i Arena Groruddalen

Bugnende tradisjonsrik julebuffet i særpregede omgivelser?

Ta kontakt med Salgs- og markedssjef Linda Heiland, linda.heiland@choice.no,
eller på mobil 41242808.

Julebordet står dekket 4, 5, og 11. desember.

Underholdning med vår fantastiske piano-entertainer og påfølgende dans!
Vi tilbyr også rimelig overnatting med frokost for kun kr 690,- per person.
Ring oss på telefon 23 19 33 33 for reservasjon eller se q33.no for mer informasjon.

– Bar & Restaurant

Chefs tasting menu endres daglig, etter tilgangen på råvarer.
Her er 2 eksempler hvordan dagens meny kan se ut. Velbekomme!

Eksempel 1 – Chefs tasting menu 495,- per person
Smoked tomato and wasabi gazpacho, freshly shucked oyster with a aquavits jelly“Eiker Gårdsysteri” Holtefjell with grape juice.

Eksempel 2 – Chefs tasting menu 495,- per person
Pastinakk suppe og kongekrabbesalat
Salmon tartar with avocado puree, papaya and watercress salad, tobikko and ponzu And prawn crackers
Miso gratinated Sea scallops with green mango, watermelon and ginger salad
Lemongrass and kaffier lime sorbet
Foie gras, duck and shitake mushroom terrine with pickled kumquats
Mongolian Lamb Rack on bean sprouts with green ginger relish, smoked egg plant puree served with
baby bok choy & chorizo, Szechuan spiced sweet potato

Grand Dessert Platter
am, spiced pecans and sesame lavoshe
Gravet laks med koriander og sitronsorbet, tartar av laks med anis aquavit
Tempura av scampi med red curry bearnaise
Kokos- og sitrongress sorbet
Schezuan grillet lam på puy linser, med baby asparges og trøffelristede poteter
Norsk organisk blåmuggost på biscotti, med posjert aprikos
33`s special banana split

Comments are closed.